Tietoa meistä

NoutoAteria logo with tag line: Tilaa - Tule - Nauti
Online food ordering service
Made with in Finland, NoutoAteria on verkossa toimiva ruoan tilauspalvelu, joka yhdistää sinut lähellä sijaitseviin ravintoloihin. Kun pandemia iski, huomasimme, että tällaiset palvelut auttoivat ravintoloita selviytymään, mutta ne tulivat hyvin kalliiksi. Niinpä rakensimme NoutoAterian, edullisen ja laadukkaan ruoan tilausalustan. Tiimimme on omistautunut paikallisten ravintoloiden tukemiseen ja tarjoamaan sinulle käyttäjäystävällisen kokemuksen.
Et tarvitse erillistä tiliä - tilaa yksinkertaisesti ja kätevästi. Sinun ei tarvitse ladata ylimääräistä sovellusta tilataksesi ruokaa. Käy vain verkkosivuillamme, ja käytämme nykyistä sijaintiasi näyttääksemme sinulle listan kumppaniravintoloista lähelläsi. Valitse mieluisa ravintola, lähetä tilauksesi, suorita maksu ja nauti ateriastasi!
NoutoAteria - food is ready soon
NoutoAteria - coming soon to your favourite restaurant
Tulossa pian suosikkiravintolaasi! NoutoAteria on uusi palvelu, joka toimii tällä hetkellä Espoon eri kaupunginosissa ja tarjoaa huolella valikoituja, korkeatasoisia yhteistyöravintoloita. Pysy kuulolla, sillä verkostomme laajenee pian kattamaan suosikkiravintolasi muualla pääkaupunkiseudulla.

Olemme omistautuneet paikallisten ravintoloiden - kumppaneidemme - menestykselle. Ymmärrämme, millaisia haasteita he kohtaavat, ja juuri siksi tarjoamme alustan, joka on edullinen, kestävä ja auttaa heitä kasvamaan liiketoiminnassaan. Tämä säästää heiltä aikaa ja rahaa sekä parantaa heidän vuorovaikutustaan asiakkaidensa kanssa. Omistautunut tiimimme tukee heitä tarjoamalla työkaluja ja resursseja, jotka auttavat heitä menestymään.
Teille käyttäjillemme olemme omistautuneet tarjoamaan upean ruokailukokemuksen. Alustamme on suunniteltu helppokäyttöisyys ja tyytyväisyys mielessä. NoutoAteria tekee ravintolatilauksista helppoja, olitpa sitten kotona, ostoksilla tai festareilla. Pidämme tärkeänä, että saat myös ajantasaisen tiedon ja päivitykset keittiön kiireisyydestä.
Arvomme ohjasivat tavoitteitamme alusta lähtien. Haluamme tuoda muutosta ruuan tilaamiseen, emmekä voi tehdä sitä ilman tukeasi. Joten liity joukkoomme paremman asiakaspalvelun ja helpon tilaamisen puolesta! Me siis lupaamme etsiä lisää ravintoloita kumppaneiksemme, ja sinä voit tilata heiltä NoutoAterialla! Sovittu?
noutoateria somessa:

Lue lisää aiheesta:

Yrityksestämme:

Olemme Codemenders Oy [verkkosivustomme] ja meillä on vankka kokemus työkalujen luomisesta, jotka ovat auttaneet yrityksiä tehostamaan asiakaspalvelutoimintojaan. Tuotteitamme on käytetty yli 400 000 kuluttajan palvelemiseen tehokkaasti. Tarkempia tietoja tuotteistamme löydät niiden verkkosivuilta: Qtip.me, Jonoon.fi, NoutoAteria.
Codemenders Oy
Y-tunnus: 2501430-2
Pihatörmä 1 A, 306
02240, Espoo, Finland