Näytön koosta

Hei siellä! Verkkosivustomme toimii parhaiten laitteilla, joiden näytön leveys on yli 420 pikseliä. Jos käytät pientä näyttöä, suosittelemme kääntämään laitteesi vaakasuuntaan paremman (Landscape mode) käyttökokemuksen saamiseksi. Kiitos ymmärryksestäsi.

Tietoa NoutoAteria:sta


Online food ordering service
NoutoAteria on verkossa toimiva ruoan tilauspalvelu, joka yhdistää sinut lähellä sijaitseviin ravintoloihin. Kun pandemia iski, huomasimme, että tällaiset palvelut auttoivat ravintoloita selviytymään, mutta ne tulivat hyvin kalliiksi. Niinpä rakensimme NoutoAterian, edullisen ja laadukkaan ruoan tilausalustan. Tiimimme on omistautunut paikallisten ravintoloiden tukemiseen ja tarjoamaan sinulle käyttäjäystävällisen kokemuksen.
Et tarvitse erillistä tiliä - tilaa yksinkertaisesti ja kätevästi. Sinun ei tarvitse ladata ylimääräistä sovellusta tilataksesi ruokaa. Käy vain verkkosivuillamme, ja käytämme nykyistä sijaintiasi näyttääksemme sinulle listan kumppaniravintoloista lähelläsi. Valitse mieluisa ravintola, lähetä tilauksesi, suorita maksu ja nauti ateriastasi!
NoutoAteria - food is ready soon
NoutoAteria - coming soon to your favourite restaurant
Tulossa pian suosikkiravintolaasi! NoutoAteria on uusi palvelu, joka toimii tällä hetkellä Espoon eri kaupunginosissa ja tarjoaa huolella valikoituja, korkeatasoisia yhteistyöravintoloita. Pysy kuulolla, sillä verkostomme laajenee pian kattamaan suosikkiravintolasi muualla pääkaupunkiseudulla.

Huom!


Verkkosivustomme käyttää sijaintipalveluita paikantamiseen tavalla, joka ei henkilökohtaisesti tunnista sinua. Kun sijaintisi on saatu, käytämme sitä näyttääksemme sinulle kaikki lähellä olevat ravintolat. Käytämme myös evästeitä, jotka on asetettu työkalujen kuten Google Analytics ja (tai) Facebook Meta Pixel toimesta yksilöllisten käyttäjien tunnistamiseksi ja heidän käyttäytymisensä analysoimiseksi palvelujemme käytön aikana. Lisätietoja siitä, mitä tietoja kerätään, tallennetaan ja käsitellään, löytyy tietosuojakäytännöstämme ja käyttöehdoistamme.
© 2012 - | Codemenders Oy |